Contact Natuurlijk Zien

Contact opnemen met Natuurlijk Zien?

Dat kan natuurlijk. Maar lees alsjeblieft eerst even dit:

Veel algemene vragen over de Batesmethode staan op de FAQ. Verder staat er ook veel info in de blogposts. Uiteraard staat er nog veel meer in mijn boek dat overigens ook bij veel bibliotheken ligt.

Mijn expertise ligt op het gebied van de Batesmethode. Ik ben dus geen oogarts, geen opticien en heb geen medische achtergrond.

Vraag je mij om medische adviezen vraagt dan haak ik af. Die mag en wil ik je niet geven. Ik geef ook geen specifiek advies over jouw ogen en jouw brilrecept. Ik vertel je hooguit wat ik in jouw plaats zou doen en dat komt 99 van de 100 keer neer op het toepassen van de natuurlijke zie-gewoontes.

Momenteel geef ik geen les, lezingen of telefonische consulten. Wil je overleggen met een leraar die wel actief is, kijk dan even op deze pagina.

Heb je een vraag die ik wel kan beantwoorden en die niet bij de FAQ of in de blogs staat, dat kan je me mailen door gebruik te maken van onderstaand formulier.

Let op: ik beantwoord de mail zéér beperkt wegens andere werkzaamheden. In de maanden februari t/m mei waarschijnlijk helemaal niet. Excuses daarvoor. Wel lees ik de mails minstens 2 keer per week, dus bij dringende zaken - bijvoorbeeld over leveringen - neem ik contact met je op.

Overige gegevens:

Ik woon en werk in Den Andel, een piepklein plaatsje in de kop van Groningen. Rust en ruimte en geweldige luchten:

De Streekweg 24
9956 PS Den Andel
KvK: 02081788
BTW: 8123.82.341.B.01